Nyt olen "vapaa-ajalla". Saamme tehdä mitä tahdomme. Ajattelin taas kirjoitella mielipiteitä.Ainakin aikaa kuluu. Me teimme dia esityksen "Minun päiväni" siitä tuli ihan OK.

Kuuntelin taas kerran paljon Linkin Parkkia sitä uusinta CD:tä jonka nimeä en muista. Siellä on loistavia sanoja. Rakastan niitä ja minusta jokaisen pitäisi kuunnella ainakin muutamia niistä biiseistä. Ne herättävät ajattelemaan. Nostan hattua teille Linkin Parkin pojat. On vielä nykyäänkin rankkaa vastustaa "isoja herroja" julkisesti ja näin avoimesti.

Kiinan olympialaisethan ovat nyt kova juttu. Ihmisoikeus asiat puhuttavat ja näemme nyt karun Kiinan. Melko outoa että nyt Kiina on enemmän julkisuudessa kuin moneen vuoteen. He kiistävät ongelmansa vaikka nyt ne voitaisiin ratkoa. Heille on kuitenkin varmaan tämä kunnia kysymys suuri. Tietenkin meille länsimaalaisille se on vaikea asia käsittää, mutta kiinassa on erilainen kulttuuri kuin meillä.

Ihmiset ovat nyt alkaneet osoittamaan mieltä soihdun kulkiessa ohi ja nyt soihtu aiotaan ottaa pois kiertämästä. Miten ne ihmiset sitten saavat mielipiteensä julki? Netissäkään he eivät voi ilmaista mieltään, sillä sekin on rajoitettua.

Toivon että asiaan puututtaisiin ja ihmiset saisivat ilmaista mielensä. Tämähän on meidän maamme. "Kansan ei kuulu pelätä johtajiaan, johtajien tulee pelätä kansaansa."